Parenting

Programul de educatie parentala CERCUL SIGURANTEI

atasament securizantCERCUL SIGURANTEI este un program de parenting brevetat (US), dezvoltat de CHP (Cooper, Hoffman and Powell – 2009), in vederea asistarii parintilor, asistentilor maternali, parintilor adoptivi, parintilor vitregi si a altor persoane interesate care doresc sa invete dinamica crearii sigurantei emotionale a copiilor.

Programul de educatie parentala CERCUL SIGURANTEI este un program centrat pe relatie.

Programul este structurat pe mai multe capitole, fiecare capitol avand rolul de a facilita deschiderea si a pregati intelegerea pentru capitolul urmator. Astfel, programul este un construct coerent, dupa o logica simpla, practica si eficienta.

Modul in care este conceput programul are rolul de a spori resursele de intelegere si suport ale parintilor, a creste capacitatea de reflectare si a facilita acordarea la nevoile copiilor. Toti acesti pasi sunt necesari pentru a construi sau repara stilul de atasament al copilului, in directia unui atasament securizant. Atasamentul securizant este baza sigura pe care se dezvolta adultul echilibrat, cu o imagine pozitiva despre sine si despre lume, cu o atitudine constructiva de viata, capabil sa ofere si sa primeasca iubire, capabil sa construiasca relatii sanatoase si frumoase.

Programul de parenting CERCUL SIGURANTEI are la baza teoria atasamentului, formulata pentru prima data de John Bowlby la inceputul anilor ’70, confirmata ulterior de numeroase cercetari, si validata chiar de activitatea practica a autorilor acestui program. Programul a fost conceput ca o necesitate practica, a avut rezultate excelente in urma aplicarii lui, astfel incat autorii au fost solicitati sa-l ofere la nivel international.

Acum este disponibil pentru dvs. si va invit sa beneficiati de aceste rezultate remarcabile in viata dvs., parcurgandu-l!

CERCUL SIGURANTEI este un program despre atasamentul securizant si despre relatii sigure.

El este structurat in 8 intalniri saptamanale, fiecare intalnire oferindu-va ocazia de a constientiza si reflecta asupra unor aspecte specifice, construind intelegere si coerenta personala si relationala.

La finalul acestui program veti fi constienti de propriul tipar de atasament, de dificultatile si resursele dvs. relationale, veti fi capabili sa recunoasteti nevoile copiilor si sa raspundeti adecvat la ele, veti fi in masura sa reparati rupturile relationale inevitabile si astfel sa facilitati atasamentul securizant al copiilor.

Va invit sa experimentati programul de educatie parentala CERCUL SIGURANTEI, ca pe o resursa pretioasa!

Pentru inscrieri in urmatorul grup de parenting si detalii despre pret, locatie, oferte, va rog sa accesati pagina contact sau trimiteti mail la contact@optimpsy.ro sau angela.frunzoi@gmail.com.

Va astept cu drag!

NOU! Am introdus varianta 1 weekend cu follow up online. La inscriere specificati varianta de program pentru care optati!

Piatra Filozofala a dezvoltarii personale

In articolul de fata este vorba despre piatra filozofala a dezvoltarii personale. Piatra filozofală, daca nu ai auzit inca …

Dependenta

Care este rolul dependentei? Ce ascunde dependenta si care este solutia pentru a o vindeca? In continuare vom incerca …

Exista viata dupa divort

Un divort este o experienta de viata provocatoare, traumatizanta, si destul de des declansatoare de criza personala si/sau …